Rustdag

Door Jan Klein Poelhuis

Na 44 opeenvolgende wekelijkse blogs is het vandaag tijd voor een rustdag. Net zoals goed gebruik is in week 2 en 3 in de Tour de France. Tijd om de batterijen weer op te laden zodat er daarna weer met hernieuwde energie van start gegaan kan worden.

Om eerlijk te zijn is er de afgelopen maanden best veel gebeurd. Na het overlijden van mijn vader begin januari kwam er zowel zakelijk, emotioneel als ook rationeel veel op me af. Daarbij heb fysiek ook het nodige gevraagd met het lopen van twee marathons (nummer 1 & nummer 2) binnen twee maanden. 

Ik merkte dat het tijd werd voor wat rust. En al is het niet mogelijk om alle lopende zaken op pauze te drukken, wel is het mogelijk om prioriteiten te stellen. Deze week heb ik dan ook besloten een sportieve rustweek zonder sport te houden (op gisteren na) en ook de blog even links te laten liggen.

Zo heb ik besloten me er deze week makkelijk vanaf te maken met een kort berichtje op janklp.nl. Volgende week staat er weer een nieuwe & volwaardige blog klaar! Ik moet nog even een dagje broeden op een onderwerp maar dat komt vast goed.

Fijne Koningsdag allemaal en blijf gezond!

Laat een reactie achter