Home Mededeling Kwaliteit over kwantiteit

Kwaliteit over kwantiteit

by Jan Klein Poelhuis

Wat minder regelmaat

Sinds 1 juli 2019 komt er iedere maandag om 06:00 een nieuwe blog op janklp.nl. Aan het begin ging het veel over zingeving & geluk en de laatste maanden gaat het meer over thema’s gerelateerd aan gezondheid. 

Ik vind het super leuk me vast te bijten in een interessant onderwerp om daar dan een goed onderbouwde blog over te schrijven. Maar onderwerpen gerelateerd aan gezondheid zijn vrij taai en tijdrovend, zeker als een goede wetenschappelijk onderbouwing essentieel is. 

De laatste weken merkte ik dan ook dat het wekelijkse ritme niet zo eenvoudig is om te handhaven. Zeker niet omdat een goed onderbouwde & uitgebreide blog zo 4-6 uur schrijftijd in beslag neemt (nog los van de leestijd van de diverse boeken). 

Kwaliteit over kwantiteit

Omdat ik geen concessies wil doen aan de kwaliteit heb ik besloten een (tijdelijke) concessie te doen in de kwantiteit. Dus vanaf heden komt de blog online wanneer deze gereed is en niet perse om 06:00 op de maandagochtend. 

Dat betekent iets minder voorspelbaarheid en ritme. Maar dat betekent wel dat wanneer er iets online komt het van waarde zal zijn. En niet een ‘moetje’ omdat ik me nou eenmaal voorgenomen heb iedere maandagochtend om 06:00 iets te plaatsen. 

Wil je nou niets missen? Dan is het sowieso handig om je even te abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief. Ik beloof plechtig: geen spam, alleen een maandelijkse update. Voor nu bedankt voor het lezen en tot snel met een nieuwe blog!

Kwaliteit over kwantiteit

You may also like

1 comment

Fabian 1 juni 2020 - 19:39

Kwaliteit voorop stellen is altijd goed :), benieuwd naar je volgende artikelen hoor!

Reply

Leave a Comment